Revista Design
Revista Design
Stendat E Ekspozitës

Onn Exhibition

Stendat E Ekspozitës Onn është një produkt i prodhuar me prodhime premium që ndërthurin traditat me modelet moderne përmes mjeshtrave të aseteve kulturore. Materialet, ngjyrat dhe produktet e Onn janë frymëzuar nga natyra, të cilat ndizin karakteret tradicionale me një shije madhështie. Stendat e ekspozitës u ndërtuan për të përsëritur një skenë të natyrës duke përdorur materiale të cilat janë komplimentuar së bashku me produktet, për t'u bërë një vepër arti e harmonizuar vetë.

Emri i Projektit : Onn Exhibition, Emri i stilistëve : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Emri i klientit : Onn.

Onn Exhibition Stendat E Ekspozitës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.