Revista Design
Revista Design
Sistemi Automatik I Konfiguruar I Klientit

Supercar System

Sistemi Automatik I Konfiguruar I Klientit Supercar System është një automjet rekreativ që është lehtësisht i konfigurueshëm nga klienti për të përmbushur performancën, stilin dhe dëshirat buxhetore të tyre. Konsumatorët mund të konfigurojnë dhe konfigurojnë automjetin e tyre në mënyra të mëdha dhe të vogla pa mjete ose aftësi speciale të kërkuara, Sistemi Supercar demokratizon vendimet e dizajnit larg prodhuesit dhe në duart e klientit ku ato bëjnë pjesë. Vendosja e klientit në ngarkim të dizajnit dhe specifikimeve krijon një produkt të qëndrueshëm që zbut vjetërsimin e planifikuar të O.EM. prodhuesit.

Emri i Projektit : Supercar System, Emri i stilistëve : Paolo Tiramani, Emri i klientit : Supercar System.

Supercar System Sistemi Automatik I Konfiguruar I Klientit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.