Revista Design
Revista Design
Llambë

Idiomi

Llambë Idiomi; është një llambë në tre dimensionet e saj dhe grupi i ndriçimit mund të krijojë skenarë të ndryshëm dhe të pasurojë mjedisin me një dritë vërtet të re. Ai dëshiron të jetë një mjet për të shprehur Dritën. Kjo llambë kujton temat e pastërtisë së linjës dhe formës, si dhe ngjyrën e bardhë. Idiomi lejon dritën të shoqërojë njeriun në veprimet e përditshme, ndjesitë, ndjenjat dhe momentet. Ajo, falë potencialit inovativ të ZHEL, mund të përshtatet me situatat që e rrethojnë atë.

Emri i Projektit : Idiomi, Emri i stilistëve : Nicolò Caruso, Emri i klientit : Nicolò Caruso.

Idiomi Llambë

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.