Revista Design
Revista Design
Rast Laptop

Olga

Rast Laptop Një rast laptopi me rrip special dhe forconi një sistem tjetër rastesh. Për materialin mora lëkure të ricikluar. Ekzistojnë disa ngjyra nga të cilat të gjithë mund të marrin vetë. Qëllimi im ishte të bëja një rast laptop, interesant, interesant, ku mund të kontrolloni lehtësisht sistemin e kujdesit dhe ku mund të lidhni një rast tjetër nëse duhet të merrni me vete kompjuterin e librit Pro dhe Ipad ose mini Ipad. Ju mund të mbani ombrellë ose një gazetë nën rastin me ju. Rast lehtësisht i ndryshueshëm për çdo ditë kërkesë.

Emri i Projektit : Olga, Emri i stilistëve : Ari Korolainen, Emri i klientit : Private Case.

Olga Rast Laptop

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.