Revista Design
Revista Design
Sistemi I Monitorimit Të Pacientëve

Touch Free Life Care

Sistemi I Monitorimit Të Pacientëve Shtrati i jetës pa prekje është bërë me patate të skuqura për të monitoruar funksionet fiziologjike. Pacientët mund të kontrollojnë temperaturën e dyshekut dhe pozicionin e shtratit me ndërfaqen intuitive, pa pasur nevojë të telefonojnë infermierin për këto detyra. Gjithashtu ky ekran përdoret nga infermierja për të mbajtur një rekord të ilaçeve dhe lëngjeve të administruara të cilat më pas dërgohen në ndërfaqen në stacionin e infermierit. Ndërfaqja në stacionin e infermierëve tregon dhe paralajmëron çdo ndryshim në parametra të tillë si temperaturën e trupit të pacientit, presionin e gjakut, modelin e gjumit dhe nivelin e lagështisë. Kështu, shumë orë të stafit mund të ruhen duke përdorur TLC.

Emri i Projektit : Touch Free Life Care, Emri i stilistëve : nikita chandekar, Emri i klientit : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Sistemi I Monitorimit Të Pacientëve

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.