Revista Design
Revista Design
Terminal I Automatizuar I Imigracionit

CVision MBAS 1

Terminal I Automatizuar I Imigracionit MBAS 1 ishte krijuar për të kundërshtuar natyrën e produkteve të sigurisë dhe për të minimizuar frikësimin dhe frikën nga aspektet teknologjike dhe psikologjike. Dizajni duket miqësor me linja të pastra që bashkohen pa probleme nga skaneri në ekran. Zëri dhe pamjet vizuale në ekran përdoruesit për herë të parë hap pas hapi në procesin e imigracionit. Jastëku i skanimit të shtypjes së gishtit mund të shkëputet për mirëmbajtje të lehtë ose zëvendësim të shpejtë. MBAS 1 është një produkt unik që synon të ndryshojë mënyrën se si ne kalojmë kufijtë, duke lejuar ndërveprim të shumë gjuhëve dhe një përvojë miqësore miqësore jo-diskriminuese të përdoruesit.

Emri i Projektit : CVision MBAS 1, Emri i stilistëve : Prompong Hakk, Emri i klientit : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Terminal I Automatizuar I Imigracionit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.