Revista Design
Revista Design
Radiator

Piano

Radiator Frymëzimi për këtë Dizajn erdhi nga Dashuria për Muzikën. Tre elemente të ndryshëm të ngrohjes të kombinuar, secili i ngjan një çelësi Piano, krijojnë një përbërje që duket si një tastierë Piano. Gjatësia e Radiatorit mund të ndryshojë, në varësi të karakteristikave dhe propozimeve të Hapësirës. Ideja konceptuale nuk është zhvilluar në prodhim.

Emri i Projektit : Piano , Emri i stilistëve : Margarita Bosnjak, M.Arch., Emri i klientit : Margarita Bosnjak.

Piano  Radiator

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.