Revista Design
Revista Design
Cadra E Udhëhequr

NI

Cadra E Udhëhequr NI po realizon pritjet për mobilje në një mënyrë që të shërbejë jo vetëm për një funksion të vetëm. Kombinuar në mënyrë inovative një cadër dhe pishtar kopshti të përshtatur për tregun e luksit, ai kënaq njerëzit nga dita në natë, pranë loungerëve të diellit ose përgjatë lumit. Me pronësinë e ndjeshme të gishtërinjve OTC (një errësirë me një prekje), përdoruesit mund të kontrollojnë lehtësisht ndriçimin e sistemit të ndriçimit me 3 kanale. Miratimi i një drejtuesi LED të tensionit të ulët 12V që gjeneron pak nxehtësi, NI siguron një furnizim me energji me efikasitet energjie për një sistem me mbi 2000 copë LED prej 0.1W.

Emri i Projektit : NI , Emri i stilistëve : Terry Chow, Emri i klientit : FOXCAT.

NI  Cadra E Udhëhequr

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.