Revista Design
Revista Design
Divan Modulare

Cloche Sofa

Divan Modulare Sofra Cloche është një organ i punës që përçon një element të jetës urbane në objets d'art. Mund të përdoret si një skulpturë, dritë ambienti ose një divan modulare. Ai përfaqëson evolucionin e peizazhit që çmonton standardet e vendosura strukturore dhe elementët e materialeve të ndërtimit, dhe repurposon një material të gjetur në një dizajn të sofistikuar, duke riformuar një objekt të përbashkët në një amalgam kuptimplotë. Kjo pjesë shfrytëzon objektet që tejkaluan përdorimet e tyre origjinale, u hodhën poshtë, u riblerën dhe u rinovuan.

Emri i Projektit : Cloche Sofa, Emri i stilistëve : Carlo Sampietro, Emri i klientit : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Divan Modulare

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.