Revista Design
Revista Design
Kutia Dvd

Paths of Light

Kutia Dvd Mënyra më e mirë për të mbajtur animacionin e shkurtër Paths of Light nga Zina Caramelo ishte të siguroheshim që DVD-të të kishin një rast të bukur. Paketimi në të vërtetë duket sikur ishte zhdukur nga pylli dhe u formua për të formuar një CD. Nga ana e jashtme, linja të ndryshme janë të dukshme, pothuajse që shfaqen si pemë të vogla që rriten në anën e rastit. E jashtme prej druri gjithashtu ndihmon për t’i dhënë asaj një pamje jashtëzakonisht natyraliste. Rrugët e Dritës është një azhurnim ekstrem nga rastet e shumta që panë për CD-të në vitet 1990, i cili zakonisht përbëhej nga plastika themelore me një paketë letre për të shpjeguar përmbajtjen brenda. (Teksti nga JD Munro)

Emri i Projektit : Paths of Light , Emri i stilistëve : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Emri i klientit : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Kutia Dvd

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.