Revista Design
Revista Design
Tabela Me Shumë Qëllime

Bean Series 2

Tabela Me Shumë Qëllime Kjo tryezë u krijua nga projektuesit e parimeve të Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui dhe Lorene Faure. Projekti u frymëzua nga format e mprehta të Curves Franceze dhe bashkim pjesësh figure, dhe shërben si pjesë kryesore në një sallë konferencash për zyra. Forma e përgjithshme është plot me paruke, që është një largim dramatik nga tryeza tradicionale e konferencës korporative. Të tre pjesët e tabelës mund të rikonfigurohen në forma të ndryshme të përgjithshme për të ndryshuar aranzhimet e ulëseve; gjendja e vazhdueshme e ndryshimit krijon një atmosferë të këndshme për zyrën krijuese.

Emri i Projektit : Bean Series 2, Emri i stilistëve : Bean Buro, Emri i klientit : Cheil .

Bean Series 2 Tabela Me Shumë Qëllime

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.