Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm I Shtëpisë Së Banimit

Casa Dova

Dizajni I Brendshëm I Shtëpisë Së Banimit Të luash, të marrësh gati rreth individit, me dritën që ndriçon, por jo si pika referimi. Materialet inovative, teknologjikisht të përsosura dhe të integruara në mënyrë të përsosur. Sjellja me vete shenja të jashtëzakonshme që arkitektura "Mjeshtra" kanë kaluar dhe që tani e gjejnë veten, duke i vënë ato në shquar, rininë e tyre. Kombinimi i shkëlqimit origjinal me njohuritë, teknikën dhe utopinë e emocioneve, që dikur ishte një shkathtësi e mrekullueshme, në një mjedis befasues të modernizmit "të vjetër" dhe unik.

Emri i Projektit : Casa Dova, Emri i stilistëve : Alessandro Marchelli, Emri i klientit : Casa DOVA.

Casa Dova Dizajni I Brendshëm I Shtëpisë Së Banimit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.