Revista Design
Revista Design
Arti Pamor

Scarlet Ibis

Arti Pamor Projekti është një sekuencë e pikturave dixhitale të Scarlet Ibis dhe ambientit të tij natyror, me theks të veçantë ngjyrën dhe ngjyrimin e tyre të gjallë që intensifikohet ndërsa zogu rritet. Puna zhvillohet midis rrethinës natyrore duke kombinuar elemente reale dhe imagjinare që ofrojnë veçori unike. Ibis i kuq është një zog vendas i Amerikës së Jugut që jeton në brigjet dhe kënetat e Venezuelës veriore dhe ngjyra e kuqe e gjallë përbën një spektakël vizual për shikuesin. Ky dizajn synon të nxjerrë në pah fluturimin e këndshëm të ibisit të kuqërremtë dhe ngjyrat e gjalla të faunës tropikale.

Emri i Projektit : Scarlet Ibis, Emri i stilistëve : Gabriela Delgado, Emri i klientit : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Arti Pamor

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.