Revista Design
Revista Design
Tryeza E Kafesë

Papillon

Tryeza E Kafesë Papillon është një tryezë kafe skulpturore, por funksionale që zgjidh përdorimin dhe ruajtjen e tabelave ose paraqitjen e librave dhe revistave në një mënyrë të lehtë dhe elegante. Një element i vetëm, i sheshtë është i kombinuar në strukturën hapësinore, për tu vendosur në mënyrë liberale nën një majë qelqi, duke siguruar kështu hapësirën e prirë të ruajtjes që gjithnjë e sjell përmbajtjen e saj në një rend të lirshëm. Ndërsa bosh, elementët mbështetës evokojnë gjethe dhe libra të hapur në një harmoni të rastësishme që vetëm subtly mutated përmes materies lexuese grumbullohen brenda.

Emri i Projektit : Papillon, Emri i stilistëve : Oliver Bals, Emri i klientit : bcndsn.

Papillon Tryeza E Kafesë

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.