Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm I Shkollës

Ipek University

Dizajni I Brendshëm I Shkollës Sipërfaqe 16500 m2 me një Shkollë Përgatitore, gjithsej 7 dyqane dhe në amper, klasa, salla takimesh, kati i zyrës, dhomat e pedagogëve, 2 kafenetë dhe hollet ku është krijuar një strukturë. Në përgjithësi, hyrja në katin e parë dhe një pjesë e kafesë së mirëpritur u shpërndanë së bashku, duke ndërtuar në secilin kat të hapësirës së galerisë, duke krijuar shtresa të ndryshme duke bërë një ndryshim në perceptimin midis të gjitha niveleve të një qasjeje të projektimit.

Emri i Projektit : Ipek University , Emri i stilistëve : Craft312 Studio, Emri i klientit : Craft312 Studio.

Ipek University  Dizajni I Brendshëm I Shkollës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.