Revista Design
Revista Design
Karrige

Tekant

Karrige Tekant është një karrige moderne për shkak të materialeve që është bërë dhe si funksionon struktura. Thelbi i saj vjen nga kombinimi gjeometrik i rishikimit strategjik të strukturës, që lind një lojë gjeometrike e trekëndëshave, gjë që e bën Tekantin një karrige shumë rezistente. Tapiceri metakrilate është përfshirë për të shprehur një ndjenjë të butësisë dhe një pastërti vizuale duke e bërë strukturën elementin kryesor të karriges. Tekant mund të luajë me ngjyra të ndryshme të strukturës dhe të tapiceri metakrilate në mënyrë që të mund të bëni kombinimin tuaj karrige Tekant.

Emri i Projektit : Tekant, Emri i stilistëve : Sebastian Dominguez Enrich, Emri i klientit : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Karrige

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.