Revista Design
Revista Design
Bordi I Lojrave

smart board

Bordi I Lojrave Ky bord lojrash përfaqëson burime didaktike i cili ndihmon fëmijët të fitojnë njohuri, aftësi, terma dhe përvojë në parashkollor. Përdorimi i këtij bordi inkurajon dhe përmirëson zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike, aftësive praktike dhe të menduarit logjik dhe matematikor. Gjithashtu këto tabela inkurajojnë zhvillimin njohës dhe stimulojnë zhvillimin e fjalimit. Në mënyrë argëtuese dhe të lehtë ndërsa luajnë me borde fëmijët do të zhvillojnë aftësitë e tyre dhe do të praktikojnë aftësi të caktuara. Bordet inteligjente përmbajnë kontroll të gabimit dhe inkurajojnë zhvillimin e imagjinatës dhe krijimtarisë.

Emri i Projektit : smart board, Emri i stilistëve : Ljiljana Reljic, Emri i klientit : smart board.

smart board Bordi I Lojrave

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.