Revista Design
Revista Design
Katalogu I Arteve Grafike

Grafika ASP Krakow

Katalogu I Arteve Grafike Albumi Jubilee feston 45 vjetorin e Fakultetit të Arteve Grafike në Akademinë e Arteve të Bukura në Krakow. Ajo përmban një spektër të gjerë të pikave kryesore të shkollës: artet e arsimtarëve dhe studentëve, fotografitë arkivore, afatet e punësimit të mësuesve, hartat me ndërtesat e akademisë, indeksi i të diplomuarve. Cilësitë: 3 pjesë të ndryshme; 5 mbulesa të palosura në gjysmë si kutitë tradicionale të printimeve të kartonit; tituj ngjyrash dhe embossed në mbulesat që evokojnë matricën e shtypjes metalike; gabime të dizajnuara të shtypjes; lidhës i ngjitur me qepje me një palcë të dukshme të mbuluar nga një brez barku.

Emri i Projektit : Grafika ASP Krakow, Emri i stilistëve : Aleksandra Toborowicz, Emri i klientit : Faculty of Graphic Arts at the Jan Matejko Academy of Fine Arts in Cracow.

Grafika ASP Krakow Katalogu I Arteve Grafike

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.