Revista Design
Revista Design
Restoranti Japonez I Prerë

Saboten Beijing the 1st

Restoranti Japonez I Prerë Ky është një zinxhir i restoranteve japoneze të prerë të quajtur "Saboten", restoranti i parë i flamurit në Kinë. Deformimi i traditës sonë dhe lokalizimi i mirë janë thelbësore për ta bërë kulturën japoneze më të lehtë për t’u pranuar nga vendet e huaja. Këtu, duke parë vizionet e ardhshme të zinxhirit të restoranteve, kemi bërë modele që do të bëhen manuale të dobishme kur zgjerohen në Kinë dhe gjithashtu jashtë saj. Atëherë, një nga sfidat tona ishte të kuptonim mirëkuptimin e duhur të "imazheve japoneze" që preferojnë të huajt. Ne jemi përqëndruar kryesisht në "Japoninë tradicionale". Ne kemi bërë përpjekje se si ta përfshijmë atë.

Emri i Projektit : Saboten Beijing the 1st, Emri i stilistëve : Aiji Inoue, Emri i klientit : Saboten.

Saboten Beijing the 1st Restoranti Japonez I Prerë

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.