Revista Design
Revista Design
Ndriçimi Urban

Herno

Ndriçimi Urban Sfida e këtij projekti është të hartojë ndriçimin urban në përputhje me mjedisin e Teheranit dhe tërheqës për qytetarët. Kjo dritë u frymëzua nga Kulla Azadi: simboli kryesor i Teheranit. Ky produkt ishte krijuar për të ndezur zonën përreth dhe njerëzit me emetim të ngrohtë të dritës, dhe për të krijuar një atmosferë miqësore me ngjyra të ndryshme.

Emri i Projektit : Herno, Emri i stilistëve : Mohsen Noroozi, Emri i klientit : egg plus.

Herno Ndriçimi Urban

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.