Revista Design
Revista Design
Hotel Butik

108T Playhouse

Hotel Butik 108T Playhouse është një hotel butik që ofron një paraqitje të shkurtër në mënyrën e jetës së Singaporit. Të mbushura me elementë të gjallë të projektimit që tërheqin shqisat, të ftuarit mund të mësojnë për trashëgiminë, historinë dhe kulturën e Singaporit. Një përvojë autentike i pret ata pasi apartamentet janë krijuar për të jetuar brenda, jo vetëm për të kaluar natën. Një destinacion në vetvete, 108T Playhouse mirëpret mysafirët të qëndrojnë në ambientet e tij dhe të përjetojnë atë që është si të jetosh, të punosh dhe të luash të gjitha në një vend - një fenomen që është gjithnjë e më i zakonshëm në Singaporin me pakicë në tokë.

Emri i Projektit : 108T Playhouse, Emri i stilistëve : Constance D. Tew, Emri i klientit : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Hotel Butik

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.