Revista Design
Revista Design
Unaza

Doppio

Unaza Kjo është një xhevahir emocionues i natyrës mistike. “Doppio”, në formën e tij spirale, udhëton në dy drejtime që simbolizojnë kohën e burrave: të kaluarën dhe të ardhmen e tyre. Ajo mbart argjendin dhe arin që paraqesin zhvillimin e virtyteve të shpirtit njerëzor përgjatë historisë së tij në Tokë.

Emri i Projektit : Doppio, Emri i stilistëve : Gabriel Juliano, Emri i klientit : Gabriel Juliano.

Doppio Unaza

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.