Revista Design
Revista Design
Gjerdan

Sakura

Gjerdan Gjerdanja është shumë fleksibël dhe është bërë nga copa të ndryshme të bashkuara pa probleme së bashku për të kaskaduar bukur në zonën e qafës së grave. Lulet e qendrës në anën e djathtë rrotullohen dhe ekziston një lejim për të përdorur pjesën e majtë më të shkurtër të gjerdanit veçmas si karficë karrige. Gjerdanja është shumë e lehtë duke pasur parasysh formën 3D dhe kompleksitetin e pjesës. Pesha bruto për të është 362.50 gram e bërë është 18 karat, me 518,75 karat guri dhe diamante

Emri i Projektit : Sakura, Emri i stilistëve : Nada Khamis Mohammed Al-Sulaiti, Emri i klientit : Hairaat Fine Jewellery .

Sakura Gjerdan

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.