Revista Design
Revista Design
Kolona Teleskopike

Uni-V

Kolona Teleskopike Stili minimalist me ton të shëndetshëm, "Uni-V" është një kolonë teleskopike e krijuar për vetitë me pamje panoramike. Krijuar me alumin që përmirësojnë tërheqjen dhe qëndrueshmërinë e saj. Dimensionimi i proporcuar mirë, kolona e saj e brendshme jo vetëm që ka kuptim për rotacionin 360 °, por edhe e bëjnë atë të funksionueshëm për rregullimin ergonomik të lartësisë. Me nyjet e saj të sipërme mekanike të cilat sigurojnë lëvizje plotësisht të lira për rrjedhshmërinë gjatë vëzhgimit. Ose instalimi i brendshëm ose i jashtëm, dizajni i tij duke krijuar një stil për dekor modern.

Emri i Projektit : Uni-V, Emri i stilistëve : Jessie W. Fernandez, Emri i klientit : VISIMAXI.

Uni-V Kolona Teleskopike

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.