Revista Design
Revista Design
Logoja

Sealink Impression

Logoja Karakteri kinez 西, i shqiptuar 'xi' u përdor në modelim dhe u krijua një model përkatës. Ky karakter tradicional i vulës siguron një përshtypje të fuqishme, por delikate. Vizualet pasqyronin kombinimin e traditës dhe modernitetit. Përveç kësaj, imazhi i lindjes së diellit mishëron estetikën kineze. Për nuskën, gjymtyrët u shtuan për ta bërë atë të gjallë. Përdorimi i syve është gjithashtu i bukurisë Lindore, duke theksuar origjinën e kulturës. Si e tillë, u prezantua asc 君 x xi lin jun ’, maskara e përulur, miqësore dhe bukuroshe.

Emri i Projektit : Sealink Impression, Emri i stilistëve : Dongdao Creative Branding Group, Emri i klientit : Sealink Impression Group .

Sealink Impression Logoja

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.