Revista Design
Revista Design
Banjë, Salloni I Bukurisë

LYNX CLUB Business & Beauty

Banjë, Salloni I Bukurisë Kompleksi i përbërë nga tre kate. Një brendshme katet e para dhe të dyta në stilin e hapësirës. Përbëhet nga një holl dhe pesë salla me pishina dhe zona SPA. Hapësira e secilës sallë e cila është e pajisur teknikisht me shumë qëllime, format më të thjeshta lakonike, të sigurt dhe të rehatshëm. Roomdo dhomë ka skemën e ngjyrave. Ofrohen elementë të futurizmit dhe surrealizmit që theksojnë identitetin e një brendshme. Në katin e 3-të u vendosën salla, restoranti dhe hoteli i autorit, numrat SPA

Emri i Projektit : LYNX CLUB Business & Beauty, Emri i stilistëve : Gurleva Marina, Emri i klientit : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Banjë, Salloni I Bukurisë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.