Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm I Zyrës

Ipek University Presidency

Dizajni I Brendshëm I Zyrës Ndërtesa ka një sipërfaqe prej 8500 m2 me katin e parë dhe katër kate. Hapësira e galerisë është pra një shkallë rrethore që përfundon në një parapet prej druri në katin e parë dhe sigurohet vazhdimësi nga të dy aspektet formale janë theksuar. Kjo strukturë dinamike prej druri është shfaqur si një "spirale dije" me një qasje konceptuale. Kjo ndjehet përgjatë mbizotërimit me strukturë spirale prej druri në ndërtesë. Sistemi i tavanit është krijuar si një perforim fluturues një formë e kundërt e ndërthurur me spirale druri. Sistemi i tavanit thekson spiralen prej druri.

Emri i Projektit : Ipek University Presidency, Emri i stilistëve : Craft312 Studio, Emri i klientit : Craft312 studio.

Ipek University Presidency Dizajni I Brendshëm I Zyrës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.