Revista Design
Revista Design
Fushata E Ndërgjegjësimit Dhe Reklamimit

O3JECT

Fushata E Ndërgjegjësimit Dhe Reklamimit Ndërsa hapësira private do të bëhet një burim i vlefshëm në të ardhmen, nevoja në rritje për të përcaktuar dhe hartuar këtë dhomë është një çështje me rëndësi në epokën e tanishme. O3JECT është e angazhuar të prodhojë dhe reklamojë hapësirën e duhur si një kujtesë estetikisht tërheqëse për një të ardhme të panjohur. Një kub i punuar me dorë, i mbyllur dhe i përçueshëm, i ndërtuar nga parimi i Kafazit Faraday, mishëron materializimin ikonik të një dhome utopike në dukje të reklamuar përmes një modeli gjithëpërfshirës të fushatës.

Emri i Projektit : O3JECT, Emri i stilistëve : Matthias Schneck, Emri i klientit : O3JECT.

O3JECT Fushata E Ndërgjegjësimit Dhe Reklamimit

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.