Revista Design
Revista Design
Vazo

Flower Shaper

Vazo Këto seri serish vazash janë rezultat i eksperimentimit me aftësitë dhe kufizimet e argjilës dhe të një vetë-ndërtuar 3D balta-shtypës. Balta është e butë dhe e kthjellët kur lagësht, por bëhet e fortë dhe e brishtë kur thahet. Pas ngrohjes në furrë, balta shndërrohet në një material të qëndrueshëm, të papërshkueshëm nga uji. Fokusi është në krijimin e formave dhe teksteve interesante që janë ose të vështira dhe të kërkojnë kohë për të bërë ose edhe jo të realizueshme duke përdorur metoda tradicionale. Materiali dhe metoda përcaktuan strukturën, strukturën dhe formën. Të gjithë punojnë së bashku për të ndihmuar në formimin e luleve. Asnjë material tjetër nuk u shtua.

Emri i Projektit : Flower Shaper, Emri i stilistëve : Dave Coomans and Gaudi Hoedaya, Emri i klientit : xprmnt.

Flower Shaper Vazo

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.