Revista Design
Revista Design
Shishe

North Sea Spirits

Shishe Dizajni i shisheve të Detit të Veriut Spirits është frymëzuar nga natyra unike e Sylt dhe përfshin pastërtinë dhe pastërtinë e këtij mjedisi. Në ndryshim nga shishet e tjera, Spirts e Detit të Veriut janë plotësisht të mbuluara nga një shtresë sipërfaqe e njëzgjedhur. Logoja përmban Stranddistel, një lule që ekziston vetëm në Kampen / Sylt. Secila prej 6 aromave përcaktohet nga një ngjyrë specifike ndërsa përmbajtja e 4 pijeve të përzierjes është identike me ngjyrën e shishes. Veshja e sipërfaqes jep një dorezë të butë dhe të ngrohtë dhe pesha i shton perceptimit të vlerës.

Emri i Projektit : North Sea Spirits, Emri i stilistëve : Ulrich Graf, Emri i klientit : Skiclub Kampen North Sea Spirits.

North Sea Spirits Shishe

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.