Revista Design
Revista Design
Paketimi I Dhuratave Për Ëmbëlsira

Marais

Paketimi I Dhuratave Për Ëmbëlsira Paketimi i dhuratave për ëmbëlsira (financier). Fotografia tregon kutinë me madhësi prej 15 tortash (Dy oktave). Zakonisht, kutitë e dhuratave thjesht rreshtojnë të gjitha ëmbëlsirat mjeshtërisht. Sidoqoftë, kutitë e tyre të ëmbëlsirave të mbështjellura individualisht janë të ndryshme. ata ulën kostot duke u përqëndruar në vetëm një dizajn, dhe në përdorimin e të gjashtë sipërfaqeve, ata ishin në gjendje të rikrijonin çdo lloj tastierash. Duke përdorur këtë dizajn, ata mund të krijojnë çdo madhësi të tastierës, nga tastierat e vogla, deri tek pianot e plota me 88 çelësa, dhe madje edhe më të mëdhenj. Për shembull, për një oktavë prej 13 çelësash, ata përdorin 8 ëmbëlsira. Dhe një piano madhështore me 88 çelësa do të ishte një dhuratë me 52 ëmbëlsira.

Emri i Projektit : Marais, Emri i stilistëve : Kazuaki Kawahara, Emri i klientit : Latona Marketing Inc..

Marais Paketimi I Dhuratave Për Ëmbëlsira

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.