Revista Design
Revista Design
Lodra

Mini Mech

Lodra Frymëzuar nga natyra fleksibël e strukturave modulare, Mini Mech është një koleksion i blloqeve transparente që mund të mblidhen në sisteme komplekse. Blockdo bllok përmban një njësi mekanike. Për shkak të dizajnit universal të bashkimeve dhe lidhësve magnetikë, mund të bëhet një larmi e pafund kombinimesh. Ky dizajn ka si qëllime arsimore ashtu edhe argëtuese në të njëjtën kohë. Ai synon zhvillimin e fuqisë së krijimit dhe lejon inxhinierët e rinj të shohin mekanizmin e vërtetë të secilës njësi individuale dhe kolektive në sistem.

Emri i Projektit : Mini Mech, Emri i stilistëve : Negar Rezaei & Ghazal Esmaeili, Emri i klientit : Singoo Design Group.

Mini Mech Lodra

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.