Revista Design
Revista Design
Koleksioni I Bizhuterive

Future 02

Koleksioni I Bizhuterive Project Future 02 është një koleksion argjendarish me një kthesë argëtuese dhe të gjallë të frymëzuar nga teoremat e rrethit. Do copë është krijuar me program kompjuterik të ndihmuar nga dizajni, i ndërtuar plotësisht ose pjesërisht me teknologjinë e shtypjes lazer Sintering ose Steel 3D shtypjen dhe dorën e përfunduar me teknika tradicionale të shkrirjes së heshtjes. Koleksioni tërheq frymëzim nga forma e rrethit dhe është krijuar me kujdes për të vizualizuar teoremat euklidiane në modele dhe forma të artit të veshur, duke simbolizuar, në këtë mënyrë një fillim të ri; një pikë fillimi për një të ardhme emocionuese.

Emri i Projektit : Future 02, Emri i stilistëve : Ariadne Kapelioti, Emri i klientit : .

Future 02 Koleksioni I Bizhuterive

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.