Revista Design
Revista Design
Aplikacioni Në Internet

Batchly

Aplikacioni Në Internet Platforma e bazuar në grupe Saa u mundëson klientëve të Shërbimeve Ueb në Amazon (AWS) në uljen e kostove të tyre. Dizajni i aplikacionit të uebit në produkt është unik dhe tërheqës pasi mundëson përdoruesin të kryejë funksione të ndryshme nga një pikë e vetme pa lënë faqen dhe gjithashtu konsideron të sigurojë një pamje të zogjve për të gjitha të dhënat që kanë rëndësi për administratorët. Fokusi është dhënë gjithashtu në prezantimin e produktit përmes faqes së tij të internetit dhe është krijuar për të komunikuar USP-në e tij në 5 sekondat e para vetë. Ngjyrat e përdorura këtu janë të gjalla dhe ikonat dhe ilustrimet ndihmojnë që faqja e internetit të jetë interaktive.

Emri i Projektit : Batchly, Emri i stilistëve : Lollypop Design Studio, Emri i klientit : Batchly.

Batchly Aplikacioni Në Internet

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.