Revista Design
Revista Design
Restoranti Me Bar

IL MARE

Restoranti Me Bar Ne e adoptuam konceptin "dizajn të prerë dhe ngjitës të aftë" në këtë restorant. Për të operuar me shumë restorant, është e paçmueshme të përdoren pjesë të shkëlqyera të modeleve të kombinimit proteanik. Për shembull, forma e formuar me hark që lidh kolonën dhe tavanin do të bëhet një pjesë e dizajnit dhe me siguri do të shkojë lart mbi pankinë ose banakun. Natyrisht, kjo thjesht mund të përdoret si ndarja e atmosferës gjithashtu. Në të vërtetë, tre restorante të tjera tashmë janë përfunduar, dhe ky "dizajn i prerë dhe paste i aftë" ka ushtruar një efekt të dobishëm.

Emri i Projektit : IL MARE, Emri i stilistëve : Aiji Inoue, Emri i klientit : Doyle Collection.

IL MARE Restoranti Me Bar

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.