Revista Design
Revista Design
Komunikimi Vizual

Plates

Komunikimi Vizual Për të demonstruar departamente të ndryshme të dyqanit të pajisjeve, Didyk Pictures erdhi me idenë për t'i paraqitur ato si disa pllaka me objekte të ndryshme harduerike në krye të tyre, shërbyer në një mënyrë restoranti. Sfondi i bardhë dhe enët e bardha ndihmojnë në theksimin e objekteve të servirura dhe u lehtësojnë vizitorëve të dyqaneve të gjejnë një departament të caktuar. Imazhet u përdorën gjithashtu në tabela postera 6x3 metra dhe postera në transportin publik në të gjithë Estoninë. Një sfond i bardhë dhe një përbërje e thjeshtë lejojnë që kjo mesazh reklamimi të perceptohet edhe nga një person në një kalim me makinë.

Emri i Projektit : Plates, Emri i stilistëve : Sergei Didyk, Emri i klientit : Didyk Pictures.

Plates Komunikimi Vizual

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.