Revista Design
Revista Design
Qendra E Sportit Të Kuajve

Equitorus

Qendra E Sportit Të Kuajve Ekuatorit kërkohet të plotësojë të gjitha kërkesat e rrepta sanitare dhe teknologjike për mirëmbajtje, trajnim dhe përgatitje të kuajve që garojnë në nivelin më të lartë. Kompleksi përmban të gjithë infrastrukturën e nevojshme për nevojat e jetesës dhe rekreacionit të pronarëve të kuajve gjatë kohës së lirë. Elementi më i shquar i kompleksit është arena e saj e madhe shtëpie e bërë nga struktura të ngjitura prej druri dhe paraqet një galeri në formë L me vende spektatorësh dhe kafene. Objekti perceptohet si kontrast në lidhje me mjedisin natyror. Duket sikur dikush kishte përhapur një dyshek shumëngjyrëshe të shtëpive në tokë.

Emri i Projektit : Equitorus , Emri i stilistëve : Polina Nozdracheva, Emri i klientit : ALPN / Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd.

Equitorus  Qendra E Sportit Të Kuajve

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.