Revista Design
Revista Design
Restorant

George

Restorant Koncepti i George është "një ngrënie e projektuar së bashku me kujtimet e klientit." & Quot; Shtë një vend ku rastësisht mund të shijoni ngjarje të përditshme, të tilla si ahengje me darkë dhe pije, duke pasur kulturën dhe historinë amerikane të arkitekturës moderne kur klienti jetonte në New York. Prandaj, restoranti, në tërësi, është ndërtuar në imazhin e restorantit të trashëgimisë në New York, ndërtesa shtesë të bëra pak nga pak, duke treguar një ndjenjë të prejardhjes historike. Kjo është për të përfshirë konceptin e përmendur më lart dhe ne kemi arritur të shfrytëzojmë maksimalisht potencialin e kësaj ndërtese.

Emri i Projektit : George, Emri i stilistëve : Aiji Inoue, Emri i klientit : Doyle Collection.

George Restorant

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.