Revista Design
Revista Design
Byzylyk

Phenotype 002

Byzylyk Forma e byzylykut Phenotype 002 është rezultat i simulimit dixhital të rritjes biologjike. Algoritmi i përdorur në procesin krijues lejon imitimin e sjelljes së strukturës biologjike duke krijuar forma organike të pazakonta, duke arritur një bukuri pa vëmendje falë strukturës optimale dhe ndershmërisë materiale. Prototipi është materializuar duke përdorur teknologjinë 3D të shtypjes. Në fazën e fundit, pjesa e argjendarisë është hedhur me dorë në bronz, lëmuar dhe përfunduar me vëmendje për detaje.

Emri i Projektit : Phenotype 002, Emri i stilistëve : Maciej Nisztuk, Emri i klientit : In Silico.

Phenotype 002 Byzylyk

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.