Revista Design
Revista Design
Apartament Banimi

Urban Oasis

Apartament Banimi Projekti formon ambientin e të jetuarit për të bashkëvepruar me banorët e tij dhe bën jehonë në mënyrën e tyre të të jetuarit. Duke rirregulluar shpërndarjen e hapësirës, krijohet një korridor ndërmjetës për të funksionuar si hapësira neutrale dhe kryqëzimi ku përfshihen jeta dhe personalitete të ndryshme të anëtarit të familjes. Në këtë projekt, personazhet personale të banorëve janë çelësi i dizajnit dhe të ngulitur thellësisht në hapësirë, duke rezonuar me filozofinë kryesore të projektimit të këtij projekti. Prandaj, kjo vendbanim pasqyron stilin e jetës duke përfshirë mënyrën e të jetuarit në brendësi.

Emri i Projektit : Urban Oasis, Emri i stilistëve : Ya Chieh Lin and Shih Feng Chiu, Emri i klientit : Urban Shelter Interiors Ltd..

Urban Oasis Apartament Banimi

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.