Revista Design
Revista Design
Paketimi I Birrës

Okhota Strong

Paketimi I Birrës Ideja që qëndron pas këtij ridizajnimi është të tregoni ABV të lartë të produktit përmes një materiali të fortë të njohur vizualisht - metali të valëzuar. Stampimi i valëzuar prej metali bëhet motivi kryesor për shishe qelqi ndërsa e bën atë të prekshëm dhe të lehtë për t’u mbajtur. Modeli grafik i ngjan metaleve të valëzuar transferohet në alumini mund të plotësohet me një logo të markës diagonale të përshkallëzuar dhe imazh të modernizuar të një gjahtari duke e bërë dizajnin e ri më dinamik. Zgjidhja grafike për të dy shishet dhe mundet është e thjeshtë dhe e thjeshtë për t’u zbatuar. Ngjyrat e theksuara dhe elementët e projektimit të çuditshëm apelojnë tek audienca e synuar dhe rrisin dukshmërinë e rafteve.

Emri i Projektit : Okhota Strong, Emri i stilistëve : Uniqa Creative Engineering, Emri i klientit : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong Paketimi I Birrës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.