Revista Design
Revista Design
Art

Gold and Spiderweb

Art Web-i merimangë dhe estetika e tij natyrore gjithmonë ka tërhequr vëmendjen. Fatkeqësisht bukuria e saj nuk zgjat shumë. Qëllimi ishte për të shpëtuar këtë lavdi përgjithmonë dhe për ta treguar atë në mënyrën më të pazakontë, krijimin dhe objektin art që nuk kopjon dhe nuk ngjason me asgjë të bërë nga njerëzimi më parë. Për të arritur këtë qëllim, Andrejs Nadezdinskis u përball me shumë vështirësi: si ta transportonte, ta ruajë dhe të mbulojë më vonë me ar 24k.

Emri i Projektit : Gold and Spiderweb, Emri i stilistëve : Andrejs Nadezdinskis, Emri i klientit : Andrejs Nadezdinskis.

Gold and Spiderweb Art

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.