Revista Design
Revista Design
Shërbimi I Mesazheve

Moovin Card

Shërbimi I Mesazheve Moovin Card është një mjet inovues i mesazheve bazuar në kodin QR, që është një kombinim i një karte përshëndetjeje dhe një mesazhi video. Moovin lejon konsumatorët të krijojnë dhe bashkëngjitin mesazhe fotografike dhe video të personalizuara të krijuara me aplikacionin Moovin në kartat përshëndetëse fizike. Mesazhet video janë të lidhura me kodet QR të shtypura tashmë brenda kartave. Marrësi thjesht duhet të skanojë kodin QR për të parë videon. Moovin është një shërbim i llojit të mbështjelljes së mesazheve që ndihmon për të dhënë ndjenjat tuaja që janë të vështira për t'u shprehur vetëm me fjalë.

Emri i Projektit : Moovin Card, Emri i stilistëve : Uxent Inc., Emri i klientit : Moovin.

Moovin Card Shërbimi I Mesazheve

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.