Revista Design
Revista Design
Rubinet

Moon

Rubinet Pamja organike dhe vazhdimësia e kthesave të rubinetit u frymëzua nga faza e gjysmëhënës së Hënës. Rënia e banjës së Hënës integron të dy trupin dhe trajtojnë në një formë unike. Një seksion kryq rrethor ngrihet nga fundi i rubinetit në hundëzën e daljes duke krijuar profilin e Faunës së Hënës. Një prerje e pastër e ndan trupin nga doreza ndërsa mban vëllimin kompakt.

Emri i Projektit : Moon, Emri i stilistëve : David Grifols, Emri i klientit : MOS.

Moon Rubinet

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.