Revista Design
Revista Design
Paketimi I Kafesë

The Mood

Paketimi I Kafesë Dizajni tregon pesë fytyra të ndryshme tërheqëse, të frymëzuara vintage dhe majmunë pak realiste, secila prej tyre përfaqëson një kafe të ndryshme nga një rajon i ndryshëm. Në kokën e tyre, një kapelë elegant, klasike. Shprehja e tyre e butë ngjall kuriozitetin. Këta majmunë të shkathët nënkuptojnë cilësi, sofistikimi i tyre ironik tërheqës për pijet kafe të interesuar për karakteristikat komplekse të aromës. Shprehjet e tyre paraqesin me humor me humor, por gjithashtu aludojnë në profilin e aromës së kafesë, të butë, të fortë, të thartë ose të qetë. Dizajni është i thjeshtë, por gjithsesi i zgjuar, një kafe për çdo humor.

Emri i Projektit : The Mood, Emri i stilistëve : Salvita Bingelyte, Emri i klientit : Coffee24.

The Mood Paketimi I Kafesë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.