Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm I Kafenesë

Quaint and Quirky

Dizajni I Brendshëm I Kafenesë Shtëpia e ëmbëlsirave Quaint & Quirky është një projekt që tregon vibe moderne bashkëkohore me një prekje të natyrës që pasqyron saktësisht trajtonet e shijshme. Ekipi dëshiron të krijojë një vend që me të vërtetë unik dhe ata shikuan në folenë e zogjve për frymëzim. Koncepti solli më pas në jetë përmes një koleksioni të podave për ulëse që shërbejnë si veçori qendrore e hapësirës. Struktura dhe ngjyrat e gjalla të të gjitha pjesëve të pods ndihmojnë në krijimin e një sensi të njëtrajtshmërisë që lidh së bashku tokën dhe dyshemenë e mesëm edhe pasi ato i japin ambientit një prekje të tërheqjes së vëmendjes.

Emri i Projektit : Quaint and Quirky, Emri i stilistëve : Chaos Design Studio, Emri i klientit : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Dizajni I Brendshëm I Kafenesë

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.