Revista Design
Revista Design
Varëse Shumëfunksionale

Blue Daisy

Varëse Shumëfunksionale Daisy's janë lule të përbëra me dy lule të kombinuara në një, një seksion të brendshëm dhe një seksion të jashtëm të petalit. Ajo simbolizon ndërthurjen e dy që përfaqësojnë dashurinë e vërtetë ose lidhjen përfundimtare. Dizajni ndërthuret në unike të luleve të daisy, duke lejuar që veshësi të veshë Daisy Blue në mënyra të shumta. Zgjedhja e safirëve blu për petalet duhet të theksojë frymëzimin për shpresë, dëshirë dhe dashuri. Sapphires verdhë e zgjedhur për petalin qendror të luleve tërheq personin që të ndiejë një ndjenjë gëzimi dhe krenarie duke i dhënë veshësit qetësi dhe besim të plotë në shfaqjen e hijeshisë së tij.

Emri i Projektit : Blue Daisy, Emri i stilistëve : Teong Yan Ni, Emri i klientit : IVY TEONG.

Blue Daisy Varëse Shumëfunksionale

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.