Revista Design
Revista Design
Fotografia

Livaboards of Maldives

Fotografia Imazhi i marrë për banesat e banesave të Maldiveve që mbulojnë foto vitin 2014. Ishte xhiruar duke përdorur një oktopopter të pa telekomanduar me një Nikon D4 të montuar në të. pamje unike e varkës Maldive Mosaique, në vendndodhjen e përsosur dhe mjedisin. Ideja ishte të tregoni banesat e banorëve të Maldiveve në revistën zyrtare. Frymëzimi për këtë imazh vjen në natyrë dhe thjeshtësi me hartimin e faqes së kopertinës në mendje. Imazhi duhej të ishte sa më minimal që të ishte e mundur sa të jepte hapësirë në imazh që edhe teksti të shkruhet.

Emri i Projektit : Livaboards of Maldives, Emri i stilistëve : Ismail Niyaz Mohamed, Emri i klientit : A.N Associates.

Livaboards of Maldives Fotografia

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.