Revista Design
Revista Design
Kompozitori Modular

Orre

Kompozitori Modular Vlerësohet se në një familje mesatare, materiali i përshtatshëm për kompostim përbën mbi 40% të të gjithë mbeturinave. Mbajtja e plehrave është një nga shtyllat e jetës ekologjike. Kjo ju lejon të prodhoni më pak mbeturina dhe të prodhoni pleh të vlefshëm për bimët organike. Projekti është krijuar për përdorim të përditshëm në banesa të vogla dhe synon të ndryshojë zakonet. Falë modularitetit, ajo merr pak hapësirë dhe ju lejon të përpunoni një sasi të madhe të mbeturinave. Ndërtimi i kompozitorit garanton oksigjenimin e mirë të kompostit, dhe filtri i karbonit mbron nga një erë.

Emri i Projektit : Orre, Emri i stilistëve : Adam Szczyrba, Emri i klientit : Academy od Fine Arts in Katowice.

Orre Kompozitori Modular

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.