Revista Design
Revista Design
Lobi I Ndërtesave Të Banimit Dhe Sallë Pritjeje

Light Music

Lobi I Ndërtesave Të Banimit Dhe Sallë Pritjeje Për Light Music, një lobi banimi dhe dizajni i sallë pritjeje, Armand Graham dhe Aaron Yassin nga New York City me bazë në A + A Studio donin të lidhnin hapësirën me lagjen dinamike të Adams Morgan në Washington DC, ku jeta e natës dhe skena muzikore, nga xhaz to Go-go në punk rock dhe elektronike kanë qenë gjithmonë thelbësore. Ky është frymëzimi i tyre krijues; rezultati është një hapësirë unike që kombinon metodat e fabrikimit dixhital të avantazheve me teknikat tradicionale artizanale për të krijuar një botë gjithëpërfshirëse me pulsin dhe ritmin e vet që i fal homazhe muzikës origjinale të gjallë të DC.

Emri i Projektit : Light Music, Emri i stilistëve : Aaron Yassin, Emri i klientit : A+A Studio.

Light Music Lobi I Ndërtesave Të Banimit Dhe Sallë Pritjeje

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.